Kontakt i shpejt

Faqja jonë e internetit është një burim i vlefshëm për informacione të detajuara rreth produkteve, shërbimeve dhe projekteve të mëparshme. Shfletoni galerinë tonë të fotografive për të parë punën tonë të mëparshme.

icon_widget_image E Hene - E Shtune: 8am to 6pm icon_widget_image Nëna Tereza 303( 100m perpara Raiffeisen Bank ), Fushë Kosovë, Kosovo icon_widget_image +383 45 607 008

a

EKSPLORO TIPARET

Laminat i Cilësisë së Lartë

Përdorimi i markave të njohura garanton një shtrim të qëndrueshëm dhe të bukur në të njëjtën kohë. Çdo produkt i ofruar nga ne është zgjedhur me kujdes për të siguruar cilësi të padiskutueshme.

a

EKSPLORO TIPARET

Specialistë me Përvojë

Ekipi ynë i kualifikuar dhe i përvojuar është këtu për të ju ndihmuar në çdo hap të procesit. Përveç instalimit të laminatit, ofrojmë edhe këshillat dhe udhëzimet e nevojshme për ruajtjen e tij në kohën.

a

EKSPLORO TIPARET

Gamë e Gjerë të Shërbimeve

Përveç shtrimin e laminatit, ofrojmë shërbime të tjera si riparimi i shtratit të ekzistues, zëvendësimi i laminatit të vjetër, dhe shërbime të personalizuara sipas nevojave tuaja.

a

EKSPLORO TIPARET

Marka të Njohura

Me partneritetet tona me markat e njohura si Egger, Peli, Parkelam dhe Yildiz, ne sigurojmë që klientët tanë të kenë një zgjedhje të pasur të produkteve me cilësi të lartë.

nje foto
Explore the Features

Your Floor,
Our Vision

Faqja jonë e internetit është një burim i vlefshëm për informacione të detajuara rreth produkteve, shërbimeve dhe projekteve të mëparshme. Shfletoni galerinë tonë të fotografive për të parë punën tonë të mëparshme. Përtej estetikës, cilësia është e rëndësishme për zgjedhjen e laminatit

eg
a

Ofrojmë

Këshilla

Ofrimi i këshillave praktike për zgjedhjen e laminatit që përshtatet më së miri me karakteristikat dhe dizajnin e hapësirës suaj.

peli1
a

Përçojmë

Kualitet

Një këndvështrim mbi përdorimin e ngjyrave dhe modelesë në laminat për të sjellë stil dhe karakter në shtëpinë tuaj.

a

Përshtatja

Ndriçimi i Projekteve

Një shpjegim detajuar i shtrimit të laminatit të përsosur dhe këshillave për një shtrim të laminatit pa defekte.

Eksploroni veçoritë

Projektet e realizuara nga ne

Transformoni Hapësirën Tuaj me Laminatin e Cilësisë së Lartë. Shfletoni Zgjedhjen Tonë!

100 100

Eden Flooring

Modele

4 4

Design

Brende

a

A mund të personalizohet dizajni i laminatit sipas preferencave personale?

Po, ofrojmë një gamë të gjerë të ngjyrave dhe dizajnesh. Mund të konsultoheni me ekspertët tanë për të gjetur opsionin më të përshtatshëm për hapat tuaj.

Sa e vështirë është procesi i instalimit të laminatit?

Instalimi i laminatit është relativisht i thjeshtë, por ne gjithashtu ofrojmë shërbime profesionale instalimi për të siguruar një rezultat të përsosur.

Cilat janë këshillat për ruajtjen e laminatit për një pamje të qëndrueshme dhe të freskët?

Pastrojeni laminatin me produkte të përshtatshme për t’i ruajtur ngjyrat dhe strukturën. Mund të kërkoni nga stafi ynë këshilla specifike për produkte të mira për këtë qëllim.