Kontakt i shpejt

Faqja jonë e internetit është një burim i vlefshëm për informacione të detajuara rreth produkteve, shërbimeve dhe projekteve të mëparshme. Shfletoni galerinë tonë të fotografive për të parë punën tonë të mëparshme.

icon_widget_image E Hene - E Shtune: 8am to 6pm icon_widget_image Nëna Tereza 303( 100m perpara Raiffeisen Bank ), Fushë Kosovë, Kosovo icon_widget_image +383 45 607 008
foto

Folie

WhatsApp Image 2024-01-08 at 14.01.13_c4450dd5

Folie Standarde

Folie 3mm

WhatsApp Image 2024-01-08 at 13.58.06_d36dbdc7

Termofolie

Folie 3mm