Kontakt i shpejt

Faqja jonë e internetit është një burim i vlefshëm për informacione të detajuara rreth produkteve, shërbimeve dhe projekteve të mëparshme. Shfletoni galerinë tonë të fotografive për të parë punën tonë të mëparshme.

icon_widget_image E Hene - E Shtune: 8am to 6pm icon_widget_image Nëna Tereza 303( 100m perpara Raiffeisen Bank ), Fushë Kosovë, Kosovo icon_widget_image +383 45 607 008
foto

Produktet

Shërbimet

Services
Laminat

Egger

Laminat

Peli

Laminat

Yildiz

Laminat

Parkelam

Flooring

Llajsne Dekorative

Flooring

Folie