Kontakt i shpejt

Faqja jonë e internetit është një burim i vlefshëm për informacione të detajuara rreth produkteve, shërbimeve dhe projekteve të mëparshme. Shfletoni galerinë tonë të fotografive për të parë punën tonë të mëparshme.

icon_widget_image E Hene - E Shtune: 8am to 6pm icon_widget_image Nëna Tereza 303( 100m perpara Raiffeisen Bank ), Fushë Kosovë, Kosovo icon_widget_image +383 45 607 008

Eden Flooring

Your Floor
Our Vision

Përdorimi i markave të njohura garanton një shtrim të qëndrueshëm dhe të bukur në të njëjtën kohë. Çdo produkt i ofruar nga ne është zgjedhur me kujdes për të siguruar cilësi të padiskutueshme.

137
phot55i

Galeri

Gallery
Hamilton Oak – EPL103
Light Hunton Oak – EPL043
Brown Cardiff Oak – EPL144

Shërbimet

Services
Laminat

Egger

Laminat

Peli

Laminat

Yildiz

Laminat

Parkelam

Flooring

Llajsne Dekorative

Flooring

Folie

Eden Flooring

Stilet e Përsosura

Me një vëmendje të vecantë ndaj detajeve, stilet e këtij koleksioni sjellin në jetë një harmoni të jashtëzakonshme mes funksionalitetit dhe estetikës. Përdorimi i teksturave të pasura dhe ngjyrave të sofistikuara bën që kjo gamë të dallojë në botën e shtrimave të laminatit.

Përshtatshmëria e Gjerë 0
Cilësi e Lartë 0
Inovacion dhe Trende të Fundit 0