Kontakt i shpejt

Faqja jonë e internetit është një burim i vlefshëm për informacione të detajuara rreth produkteve, shërbimeve dhe projekteve të mëparshme. Shfletoni galerinë tonë të fotografive për të parë punën tonë të mëparshme.

icon_widget_image E Hene - E Shtune: 8am to 6pm icon_widget_image Nëna Tereza 303( 100m perpara Raiffeisen Bank ), Fushë Kosovë, Kosovo icon_widget_image +383 45 607 008

Lima 8mm/31

Koleksioni: TerraClick 8mm
Trashësia: 8 mm
Tekstura: Arre
Rezistenca e sipërfaqes: AC3-31 Përdorimi në shtëpi
Nuancat e ngjyrave: E errët
Sipërfaqja: MATT TIMBERLAND
Dërrasë: 1203,5×191,7

Quick info

Category: Tags: ,