Kontakt i shpejt

Faqja jonë e internetit është një burim i vlefshëm për informacione të detajuara rreth produkteve, shërbimeve dhe projekteve të mëparshme. Shfletoni galerinë tonë të fotografive për të parë punën tonë të mëparshme.

icon_widget_image E Hene - E Shtune: 8am to 6pm icon_widget_image Nëna Tereza 303( 100m perpara Raiffeisen Bank ), Fushë Kosovë, Kosovo icon_widget_image +383 45 607 008

Rio

Trashësia: 8 mm
Tekstura: Pisha
Rezistenca e sipërfaqes: AC4-32 Përdorimi në shtëpi dhe në zyrë
Nuancat e ngjyrave: mesatare
Sipërfaqja: ASTRO
Madhësia: 1204×193 mm

Quick info

Category: Tags: ,